22.01.2019

GREE увійшла в десятку кращих біржових компаній

CCTV - флагманський канал Центрального телебачення Китаю. 12 грудня 2018 року на каналі відбувся фінансовий форум, в рамках якого було визначено ТОП-10 компаній, акції яких присутні на фондовій біржі Китаю.

Відбір був непростим: комітет експертів по фондовому індексу, а також 20 представників фінансових установ вибирали кращих з 3 500 китайських лістингових компаній. У ТОП-10 увійшли фірми з видатними досягненнями, головним чином, в областях розвитку великого бізнесу, управління компанією, соціальної відповідальності та прибутковості акціонерів.

GREE увійшла в ТОП-10 вже вдруге поспіль. На торішній церемонії нагородження Президент компанії пані Дун Мінчжу повідомила, що GREE отримала прибуток завдяки своїй корпоративній силі. Використовуючи стратегію інноваційного розвитку, за останні роки за останні роки GREE досягла помітних результатів. Згідно з даними, опублікованими Nikkei, в 2017 році GREE, очолила список з продажу побутового кліматичного обладнання з часткою ринку 21,9%. Обсяг виробництва і продажів побутових спліт-систем GREE залишається першим в світі протягом останніх 13 років.

«Навіть якщо ми знаходимося на плечі велетня, ще багато що належить зробити, - зазначила пані Дун, - Хоча кондиціонери GREE займають лідируючі позиції в світі, ми, як завжди, будемо робити упор на інновації. Споживчий попит постійно змінюється і вдосконалюється. Грунтуючись на цьому, GREE створить більше продуктів високої якості для того, щоб зробити світ кращим.

Китайський народ впевнений, що незалежно від того, наскільки висока гора, ви в будь-якому випадку досягнете вершини, якщо продовжите підніматися; незалежно від того, наскільки довга дорога, ви досягнете мети, якщо продовжите йти ».

Розвиток GREE тісно взаємопов'язано з керуванням: з невеликого заводу з виробництва кондиціонерів з річним оборотом менше 300 мільйонів юанів компанія виросла до міжнародної промислової групи з виручкою понад 150 мільярдів юанів на рік. Крім того, у GREE відмінні показники як по задекларованим доходам, так і по виплатах бонусів акціонерам.